Wie zijn wij, wat doen wij?

Wat is een chiro?

Een Chiro is een plaats waar kinderen van alle leeftijden elke zondag samenkomen om samen met hun leiding allerlei toffe activiteiten te doen. Plezier verzekerd!

Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn altijd welkom.
Een uniform is de eerste dag zeker niet verplicht, maar probeer wel om niet je beste kleren aan te doen. Speelkleren zijn dus wel aangeraden.
Als er nog vragen zijn mag je gerust een leiding aanspreken, dan helpen we je met veel plezier verder.

Lidgeld

Iedereen mag 3 zondagen gratis komen proberen. Nadien wordt er verwacht dat er zo snel mogelijk de som van 40 euro wordt overgeschreven als lidgeld op het rekeningnummer: BE51 7895 1830 4562.
Vanaf het tweede kind is het slechts 35 euro lidgeld.

Medische fiche

Uniform

Waar koop ik een uniform?

T-shirt en trui: Deze kan je gewoon op de Chiro kopen. Spreek de leider/leidster van je groep aan en deze zal je helpen de juiste maat te zoeken.
Oude T-shirt: € 5
Oude trui: € 15
Nieuwe T-shirt: € 10
Nieuwe trui: € 25

Wie draagt wat?

• Speelclub: T-shirt
  • Rakwi's: T-shirt + broek/rok
  • Tito's: T-shirt + broek/rok + trui
  • Kea's: T-shirt + broek/rok + trui

Rok, short en andere leuke Chirospullen!

Deze kan je kopen in de banier. De banier is een Chirowinkel en hier kan je bijna alles kopen wat je maar nodig hebt voor de Chiro.

Banier Antwerpen:
Kipdorp 30
2000 Antwerpen
+32 3-202 24 71

Banier Mechelen:
Onze-Lieve-Vrouwestraat 34
2800 Mechelen
+32 15-41 02 34

Informatie over de banier: http://www.debanier.be/

Fairtrade

Onze Chiro is fairtrade. Dit betekent dat wij veel producten aankopen van de Oxfam wereldwinkel. Door ze hier aan te kopen, krijgen de boeren die de producten produceren een eerlijke prijs.

Sociale media

Vind ons op facebook.
Naast onze website kan u voor informatie ook op onze facebookpagina terecht. Hier vindt u al het laatste nieuws over onze werking.

Chiro nationaal

Meer weten over Chiro zelf? Kijk dan zeker op de site van Chiro Nationaal (Vlaanderen), te bereiken via deze link.