Onze afdelingen


Wie? Wat? Waar?

Afdelingen, leiding en de LOGO

Afdelingen

Alle kinderen geboren tussen 2015 en 2004 zijn welkom! Onze leden worden verdeeld per leeftijd in vier afdelingen. Elke afdeling speelt dan ook apart en heeft zijn eigen leiding.

Ribbels: geboren in 2015

Ik ben een Ribbel, spelen vind ik het leukste om te doen. Chiro vind ik het leukste om te doen! Ik leer hier nieuwe vrienden kennen waarmee ik de leukste spelletjes speel, op zoek ga naar Schatten, draken temmen en kastelen knutselen, maar vooral: ik laat mijn grootste fantasieën tot leven komen …

Met als leiding:

...

Silke Van BogaertSpeelclub: geboren in 2014 - 2013

Ik ben een Speelclubber, energie kom ik nooit te kort. De Chiro is dan ook de ideale plek om mij helemaal uit te leven. Door spelletjes te spelen, mij te verkleden als politie-agent of het bos in te trekken amuseer ik mij te pletter met mijn vrienden van de Speelclub en mijn grote vrienden die ik leiding noem.

Met als leiding:

...

Jens De Vos CalluyRakwi's: geboren in 2012 – 2011 - 2010

Ik ben een Rakwi, ravotten is wat ik doe. Al zingend stap ik naar de Schorre. Ik trek er op uit voor een groot bosspel. Ik durf me vuil te maken! Mijn knutselwerken worden stilletjes aan grote bouwwerken. Ik leer samenwerken met mijn Rakwi-vrienden en merk dat mijn chirovrienden eigenlijk mijn beste vrienden zijn …

Met als leiding:

...

Kobe Van Bogaert

...

Gitte PaelinckxTito’s: geboren in 2009 - 2008

Ik ben een Tito, of moet ik zeggen: ik ben al Tito! Ja, want er zijn al zes chirojaren gepasseerd waarin ik veel heb gespeeld, gelachen en vooral veel geleerd. Uitdagingen worden nu groter, ik krijg al eens een beetje verantwoordelijkheid. Ook ga ik op uitstap met de fiets voor een groot stadsspel. En, is het nu tijd voor mijn 1ste nachtspel … ?

Met als leiding:

...

Jenna Michiels

...

Lien MaasKea's: geboren in 2007- 2006 – 2005 - 2004

Ik ben een Kea, eindelijk. Ik ben de oudste van alle groepen, maar daarom speel ik niet minder graag! Ik word het meest vuil van iedereen, ik vrees niets. Een dropping of een nachtspel, het kan allemaal. Een beetje ouder, nog een beetje meer verantwoordelijkheid. Ik mag ook al eens één dag leiding zijn op kamp. Benieuwd wat dat zal geven …

Met als leiding:

...

Jaro Michiels
Leiding

Zij maken de activiteiten voor de leden op zondag, weekend en bivak. Maar een Chiro is natuurlijk veel meer dan alleen maar de Chirowerking op zondag. De leiding regelt ook elk ander punt i.v.m. de Chiro. Voor informatie of vragen kan u dus altijd bij hun terecht. Elke afdeling heeft zijn eigen vaste leiding gedurende één Chirojaar.

Groepsleiding

Onze groepsleiding dit jaar zijn Lien (Tito) en Jenna (Tito). Moest u met een bepaalde vraag of opmerking zitten, kan u altijd bij hen terecht. U kan de groepsleiding bereiken door hun te bellen (zie “contact” ) of door een mailtje te sturen naar: groepsleiding-jerubo@outlook.be .

Wie zijn we?

Een groep ouders en oud-leiding met een groot chirohart. We zijn allemaal op de één of andere manier betrokken (geweest) bij Chiro Jerubo en zetten ons ook nu nog graag in om de huidige leidingsploeg te ondersteunen en hun taken te verlichten.

Wat doen we?

We bieden ondersteuning op verschillende vlakken. Zowel bij zeer praktische zaken (onderhouden van de gebouwen, aankopen van materiaal, ...) als hulp bij het organiseren van grote activiteiten. We ondersteunen en begeleiden de leiding bij de verschillende taken die zij opnemen.

Interesse?

We zijn nog op zoek naar ouders en oud-leiding die goesting hebben om zich mee te engageren. Wil je graag mee op de kar springen of wat meer info? Spreek op zondag gerust de leiding aan voor meer gegevens of stuur een mail naar chiro-jerubo@outlook.be

A.J.O: Actieve Jonge Oud-leiding

Wie zijn we?

De AJO is een onderdeel van het LOGO, we zijn geen aparte groep. AJO bestaat uit oud-leiding die de chirodeur nog niet lang geleden achter zich heeft dichtgetrokken. We staan nog dicht bij de chiro en de leidingsploeg.

Wat doen we?

Naast de LOGO werking die hierboven beschreven staat, staan wij de leiding bij in hun dagelijkse werking en vergaderingen, komen af en toe mee chiro geven, werken een spel uit voor de leden of leiding en denken mee na over praktische zaken zoals een kampvoorbereiding.