Chirozondag

Hoe ziet onze dag eruit?

Wegens corona zullen de zondagen anders verlopen dan vermeld op deze pagina. De juiste informatie vindt u terug op de Home page!

We komen elke zondag samen om 14u00. We spelen tot 17u30. Voor onze jongsten (Speelclub en Rakwi’s) duurt een Chirodag tot 17u30. Voor de oudsten (Tito’s en Kea’s) soms tot 19u30. Voor meer informatie hierover bekijk je best even het deel “Avondchiro”.

Wat doen jullie dan juist?

Dit kan erg verschillen! De jongsten kunnen op zoek gaan naar de schat die kapitein Blauwbaard heeft gestolen of prinses Sofia uit de hoogste toren gaan redden. De oudsten kunnen het grote Facebookspel proberen te winnen of volledig ondergedompeld worden in een dropping. We spelen coole spelletjes en doen leuke activiteiten onder begeleiding van de leiding.

Vieruurtje

Om 16u nemen we even pauze na al 2 uur gespeeld te hebben. Dan is het tijd voor een vieruurtje. Wij zijn een fairtrade Chiro, leden kunnen daarom bij ons een drankje van de wereldwinkel kopen. Dit is fruitsap, appelsap of tropical. Je kan ook zelf iets meebrengen, maar geen frisdrank alstublieft.
Het is ook mogelijk om een drankkaart aan te kopen, deze kaart kost €6 euro en is goed voor 10 drankjes.
De kinderen mogen ook altijd een koekje/fruitje meebrengen als ze willen.

Avondchiro

Drie keer per maand is het avondchiro voor de Tito’s en Kea’s. Tijdens een avondchiro duurt een chirozondag tot 19u30. We eten samen. Meestal zijn dit boterhammen. Soms eten we frietjes of iets anders, maar dit spreekt de leiding af met hun leden. De avondchiro is vast de tweede, derde, vierde en soms vijfde Chirozondag van de maand. Dus geen avondchiro op de eerste zondag van de maand. Speelclub en Rakwi’s hebben nooit avondchiro.